Sesongåpning på Brenneriet
Utstiller Tanja Vean og Ruth Aspaas ønsker velkommen til utstilling på Brenneriet. Foto: Geir Magne Aandahl

Utstiller Tanja Vean og Ruth Aaspaas ønsket velkommen til utstilling på Brenneriet i dag. Tradisjonen tro åpnet Brenneriet sommersesongen med kunstutstilling og salg av rømmegrøt og spekemat.

Takket være mange gode hjelpere fikk alle besøkende også dette året sankthans-grauten sin. For Brenneriet som dugnadsdrevet forening er slike arrangement som graut & bailldag viktige dager som gir penger til drift av kulturhuset vårt.

Kunstutstillingen i Brenneriets kjeller ble også godt besøkt og besøkende ble der mottatt av utstiller Tanja Vean og Ruth Aspaas som bød på rød og liketil hvit vin i anledning åpningen av årets utstilling. Utstillingen vil stå så lenge Brenneriet holder åpent, fram til 9 august.

10. juli holder Brenneriet konsert med Frode Alnæs og 1. august kommer den ikke ukjente bergenser Jan Eggum på besøk. Billetter til begge konserter vil i løpet av kort tid bli lagt ut for salg hos Veyen Vertskapskontor og på Brenneriet. For utenbygdsboende kan billetter reserveres ved å sende en epost til geiraandahl@yahoo.no. Her kan det være lurt å være tidlig ute, da det kun selges 125 billetter til hver konsert.

Bildegalleri

Foto: Geir Magne Aandahl.