Reidar Buskenes
Dj BuskNavn: Reidar Buskenes
Alder: 28
Bosted: Lillehammer
Familie: Foreløpig er det kun meg, men av og til føles det nok.

 Hvorfor flytta du fra Veiholmen?
Pga utdanning.

Hvor lenge har du bodd borte fra Veiholmen?
Siden jeg var 16.

Hva jobber du med I dag?
Ass.musikksjef og programleder på P4. På toppen av det er jeg dj og produsent.

Hva gjør du på fritida di?
Jeg trener, er med søstera mi og familien hennes, lager musikk og prøver å reise mest mulig. Det blir selvfølgelig en og annen fest også.

Hvor ofte er du “hæm”?
Altfor sjeldent dessverre…2-3 ganger i året. Skulle ønske det ikke var så kronglete å komme seg utpå skjæret.
Når lengter du mest hjem?
Når jeg vet at det er pent vær og at barndomsvennene mine er hjemme. Men det kan komme ganske akutt til tider også. Savner ofte havluften og humoren veiværinger har.
Hva savner du mest ved Veiholmen?
Barndomsvenner og familien.

Hva er ditt beste minne fra Veiholmen?
Det må bli alle de dagene vi spilte fotball på plenen vår.Hvor sannsynlig er det at du flytter tilbake?
Det er nok svært lite sannsynlig. Dårlig med kommersielle radiokanaler på Veiholmen, men jeg kommer garantert til å ta turen hjemmover jo eldre jeg blir. Det er det ultimate stedet å lade batteriene på.Hvis du hadde fått bestemt en artist som skulle komme på Brenneriet for å holde konsert, hvem hadde det blitt?
DJ Tiësto! Han skulle hatt en intim kveld på Brenneriet fredag med champagnen flytende. Så hadde det blitt et svært party med fyret som bakgrunn lørdag. Det er faktisk en drøm jeg har. Verdens største dj på fyret. Aiai, det hadde vært noe.

Beste fiskeplass?
Ute ved fyret. Er noe med det byggverket jeg er skikkelig glad i. Nå er det sikkert andre steder hvor man får mer og større fisk, men de gangene jeg har vært ute og fisket har jeg alltid kost meg mest ved fyret.

Om du hadde vært ordfører på Smøla for en mnd, hva ville du gjort?
Jeg ville jobbet hardt for å få fastlandsforbindelse, bevilget penger til kunstgressbane, samt fikset meg en lukrativ helikopterdeal så jeg kunne reist opp og ned fra Lillehammer når jeg følte for det.

Hva er din mening om vindmølleparken på Smøla?
Det er så mye irriterende vind på Smøla at det faktisk gir litt mening at den blir brukt til noe fornuftig.

Hva er ditt drømmehus på Veiholmen?
Barndomshjemmet.

Hvem fortjener en rose på Veiholmen?
Det må bli pappa, som jeg er veldig stolt av og glad i.

Hvem fortjener en kaktus?
Helt sikkert noen som fortjener det, for man finner idioter overalt. Men jeg aner faktisk ikke hvem som bør få en kaktus på Veiholmen…

Nå har du muligheten til å sende en hilsen til kjente og kjære på Veiholmen:
Håper jeg ser så mange som mulig av dere under årets Gla’daga!!!