Her er vinnerbildet i fotokonkurransen!
Dere har stemt, og vinneren er kåret. Bildet av kveldsstemninga utover leia mot Haugjegla ble årets sommerbilde.

– Jeg har vært på Veiholmen bare en gang tidligere, og da bare på dagsbesøk. Mannen min som har jobbet i fylkeskommunen vært der mange ganger, forklarer Runi Neergaard. Som forskudd på bursdagsgave ga han meg en langweekend på Veiholmen, inkludert ørnesafari.

Under bursdagsturen tok hun også bildet som dere har stemt fram til vinnerbildet i fotokonkurransen. Bildet ble tatt om kvelden 21. juli, en stlle og fin sommerkveld på Været.

Runi Neergaard.
Runi Neergaard.

– Vi hadde en fantastisk sommerferie. I det hele tatt var det varmt, stille og godt vær hele tiden, unntatt da vi var på ørnesafari, hvor det ble hustrig og regn. Den kvelden ble det forøvrig en flott tåke, forteller Runi.

– Vi kjørte rundt på Smøla de dagene vi var der og nøt naturen. Fotoapparatet er alltid med på slike turer, og en eller annen dag skal jeg lære meg mer om fotografering, tror jeg. Vi lette etter fiskeplasser fra land, men fant ingen hvor det var greit å fiske. Kommer helt sikkert tilbake til Veiholmen, og da håper vi også på å bruke mer tid på fiske.

Sommerbildet til Runi fikk 27,8% av stemmmene som ble avgitt i finalen, en seier med god margin.

Avstemningsresultatet fra fotokonkurransen 2016
Avstemningsresultatet fra fotokonkurransen 2016

Tusen takk til alle som deltok, det har vært utrolig gøy å se de flotte bildene dere har sendt inn.
Her er alle bildene som ble sendt inn i årets konkurranse: